Lana Klingor — Tekstovi pjesama

Lana Klingor

Biografija

Datum rođenja: 12.9.1980.
Mjesto rođenja: Zagreb
Karijeru je počela rane 1984. godine kada se još kao mala pridružila zboru "Trešnjevači mališani" gdje se odmah po dolasku istaknula kao vrlo darovita pjevačica. Koliko je darovita bila može se vidjeti po tome da je već sljedeće godine po dolasku u zbor nastupila kao solist na velikom koncertu.
Od 1990. do 1993. Lana se tražila, preko zborova "Zagrebačka djeca sreće" i "Zvjezdica". 1993. godine je nastupila u showu Hrtić Hitić gdje je došla do samoga finala sa pjesmom "Rock me". Godinu dana kasnije priključuje se sastavu "Impulsive Beats" s kojima Lana kao predgrupa nastupa mnogim popularnim hrvatskim estradnjacima. 1995. Lana napušta bend radi škole ali vraća se 2000. godine po završetku i to ni više ni manje nego kao glavni vokal E.T.-a s kojima je izala dva albuma.
2004. godine Lana se želi posvetiti samostalnoj karijeri i napušta E.T.
2006. godine sa skladbom "Neopisivo" osvaja nagradu stručnog žirija na "Melodijama Mostara" nakon čega je uslijedio i Lanin prvi album "Ljubav.Glazba.Ja!".
2007. godine nastupa na Dori s pjesmom "Gravitacija" no taj nastup ostaje poprilično neprimjećen makar je unio nešto novog do tada na Dori.
2008. godine je rodila djevojčicu po imenu Kiara a otac djeteta je Ozren Muller. Mlada pjevačica odlučno kaže da to nije bitno tko je otac sada niti će biti bitno za deset godina.
--
Izvor: zvijezde.hr

TekstoviLinkovi

diskografija.com
last.fm
Facebook
MySpace
tportal.hr
fashion.hr
menart.hr
imdb.com


Powered by VegCook.net

© 2006-2024 cuspajz.com