Зајди, зајди јасно сонце — Tekst

Зајди, зајди јасно сонце

Broj otvaranja: 7192

Зајди, зајди јасно сонце,
Зајди помрачи се,
И ти јасна ле месечино,
Бегај удави се.

Црнеј горо, црнеј сестро,
Двата да црнејме,
Ти за твојте лисја ле горо,
Јас за мојта младост.

Твојте лисја горо сестро,
Пак ќе ти се вратат,
А мојата младост ле горо,
Нема да се врати.
Video 1/1      

Powered by VegCook.net

© 2006-2024 cuspajz.com