Ја излези стара мајко — Tekst

Ја излези стара мајко

Broj otvaranja: 7433

Ја излези стара мајко на пенџерето,
Ја излези стара мајко на пенџерето,
Па да видиш кој помина, умрев за него.
Па да видиш кој помина, умрев за него.

Ми помина мојто либе, мила мајчице
Ми помина мојто либе, мила мајчице
Кај што одит ветeр веe, мила мајчице
Кај што стoи сонце греe, умрев за него.

Ќе ме носи во Охрида, мила мајчице
Ќе ме носи во Охрида, мила мајчице
Ќе ме шета со кајчето по езерото.
Ќе ме шета со кајчето по езерото.




Video 1/1      

Powered by VegCook.net

© 2006-2024 cuspajz.com