Јовано, Јованке — Tekst

Јовано, Јованке

Broj otvaranja: 10009

Јовано, Јованке
Крај Вардарот седиш, мори
Бело платно белиш
Бело платно белиш, душо
Сè нагоре гледаш.

Јовано, Јованке
Јас те тебе чекам, мори
Дома да ми дојдеш
А ти не доаѓаш, душо
Срце мое Јовано.

Јовано, Јованке
Твојата мајка, мори
Тебе не те пушта
Кај мене да дојдиш, душо
Срце мое Јовано.
Video 1/1      

Powered by VegCook.net

© 2006-2024 cuspajz.com