Enes Kišević — Брзо скриј се во мене — Tekst

Enes KiševićБрзо скриј се во мене

Broj otvaranja: 2455

Скриј се во мене, немај срам,
За мене ти скривница моја си,
Па така кој сум нема да знам,
А ни ти не ќе знаеш која си.

Исполни ме, сета во мене влези,
Надвор лута зима ни се спрема,
Смртта за нас токми митролези
Но вака ќе види дека нè нема.

Hvala Lupco Bocvarov!
Powered by VegCook.net

© 2006-2021 cuspajz.com