Enes Kišević — Присутен како светлост без глас — Tekst

Enes KiševićПрисутен како светлост без глас

Broj otvaranja: 2350

Ах, само покрај тебе да се будам,
Во светов не ми треба да се вишам,
На секоја твоја мена да се чудам,
Воздухот покрај тебе да го дишам.

Само покрај тебе тивко да светам,
Присутен како светлост без глас.
И очите со очиве да ти ги сетам,
Како да ќе те изгубам во овој час.

Hvala Lupco Bocvarov!
Powered by VegCook.net

© 2006-2021 cuspajz.com